Αρχιτέκτονας-Συγγραφέας

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ "ΚΟΜΜΑ" ... ΕΊΝΑΙ ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ...









                                                 ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ"...
Μας βγάζουν τα κανάλια κάποιους "ειδικούς" αναλυτές που νομίζουν πως η γνώμη τους μετράει πάνω από τα κατεγεγραμμένα γεγονότα της Ιστορίας και ότι απλά, εμείς το πόπολο δηλαδή, ζούμε και υπάρχουμε για να ακολουθούμε τις εντολές τους. Τώρα που η κυβέρνηση εδέησε να σχοληθεί με τους νεοφασίστες της Χρυσής Αυγής, βγήκαν κάποιοι όψιμοι "σούπερ δημοκράτες" , υπερασπιστές του λεγόμενου "Συνταγματικού τόξου", να πουν πως η πραγματική Δημοκρατία θα πρέπει να μην βλέπει τι γίνεται γύρω της , να μην ακούει τι υποστηρίζουν και τι λένε οι φασίστες τρομοκράτες και να μην αισθάνεται καμιά υποχρέωση και ευθύνη ώστε να προστατεύσει στοιχειωδώς αυτούς που την επέλεξαν.΄Ετσι εμμέσως καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η Χρυσή Αυγή, επειδή ένεκα κάκιστης διαχείρισης των πραγμάτων από τους κυβερνώντες, απέσπασε την ψήφο διαμαρτυρίας του Ελληνικού λαού, είναι "κόμμα" και όχι φασιστικό μόρφωμα  απέναντι στο οποίο οφείλουμε σεβασμό και ανοχή άσχετα αν οι χρυσαυγίτες πάνε να γκρεμίασουν τα πάντα στη χώρα. Αιτιολογικό κατ΄αυτούς αποτελεί ότι τους ψήφισαν 500.000 ΄Ελληνες πολίτες. Να τους θυμίσουμε όμως με ποιό τρόπο ανέβηκε ο Χίτλερ στην εξουσία όταν το 1933 τον ψήφισε το 44% των Γερμανών γιατί τα ίδια που έκανε εκείνος στη Γερμανία προ της ανόδου στην εξουσία κάνουν και οι νεο-ναζί επιγονοί του σήμερα στην Ελλάδα:

05.03.1933 :  Ο Αδόλφος Χίτλερ , μετά την πυρκαγιά στο Ράϊχσταγκ και τις διώξεις που ακολούθησαν κατά των κομουνιστών και αντιφρονούντων, διεξάγει εκλογές στη Γερμανία όπου οι εθνικοσοσιαλιστές αποσπούν το 44% των ψήφων. Παρόλα αυτά ο Χίτλερ σε σύμπραξη με τους εθνικιστές της νέας Βουλής κατορθώνει να σχηματίσει κυβέρνηση για να ανοιχτεί πλέον ο δρόμος πλήρως για ανάληψη δικτατορικής εξουσίας. Παράλληλα ο Χίτλερ πείθει τον πρόεδρο Χίντενμπουργκ  να εκδώσει αναγκαστικό διάταγμα βάσει του άρθρου 48 του Συντάγματος της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, με το οποίο εξουσιοδοτείται λόγω ειδικών συνθηκών να καταργήσει τα κυριότερα πολιτικά δικαιώματα των Γερμανών πολιτών για να αρχίσουν συστηματικά διωγμοί και συλλήψεις κομουνιστών και αριστερών στη χώρα.

(Αυτό αποτελεί ένα μικρό δείγμα γιατί αν χρειαστεί θα αναφέρουμε όλα όσα ακολούθησαν τα οποία οι "ειδικοί" φαίνεται πως αγνοούν (ή κάνουν πως αγνούν)...)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου