Αρχιτέκτονας-Συγγραφέας

Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΙ ...


Βρήκαν μερικές περιπτώσεις απατεώνων (τους οποίους άλλωστε αυτοί υπέθαλπαν ... στοργικά επί δεκαετίες τώρα στον χώρο των ασφαλιστικών ταμείων) , και βγαίνουν τώρα κραυγάζοντες για τη μεγάλη τους "επιτυχία" για να εισπράξουν -όπως αφελώς πιστεύουν- ένα "μπράβο" απ' τους πολίτες που υποφέρουν και δοκιμάζονται καθημερινά από τις ανύπαρκτες υπηρεσίες που οι διοικούντες τους Οργανισμούς και η κυβέρνηση προσφέρουν στο λαό.
Αναφέρομαι στο "σκάνδαλο" που δήθεν ανακάλυψε το ΙΚΑ φέρνοντας στο φως επιδόματα τοκετού ...σε άνδρες και μερικά άλλα ευτράπελα. Πόσες όμως είναι αυτές οι περιπτώσεις ώστε με κομπασμό να εμφανίζονται ως "τιμωροί" της παρανομίας, του ψεύδους και της λαμογιάς στη χώρα όπου τα φαινόμενα αυτά ευδοκιμούν από δική τους ευθύνη; ...Νάναι 50;...νάναι 100; ...νάναι 200;..
΄Οταν οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ αντιπροσωπεύουν το 54,58% των εργαζομένων Ελλήνων με τους άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένους να φτάνουν τα 7,8 εκατ. εργαζόμενους , τι μπορεί να σημαίνει το "σκάνδαλο" των 50 ή 100 περιπτώσεων που αποκάλυψαν όψιμα οι κυβερνώντες και οι διοικούντες τους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς;... Απλά ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και ό,τι έγινε, έγινε με τις ευλογίες ή με την ανοχή τους κατά το παρελθόν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου