Αρχιτέκτονας-Συγγραφέας

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ



ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ...

Επειδή γνωστή για τις ανιστόρητες θέσεις της γύρω από εθνικά θέματα βουλευτής έστειλε επιστολή προς τους ΄Ελληνες βουλευτές με την οποία τους ζητά να μην δεχθούν να ενταχθεί στο αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό νομοσχέδιο η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, προφανώς για να μην... στεναχωρήσουμε τους γείτονές μας, θέλουμε να παρατηρήσουμε πως και οι "φίλοι" μας Γερμανοί θα στεναχωρηθούν από το γεγονός γιατί και αυτοί συνέπραξαν με τους Τούρκους στο φοβερό αυτό έγλημα και ιστορικά αποδεδειγμένο γεγονός. Ιδού μερικές πρόσθετες πληροφορίες:
Το σχέδιο για την εξόντωση του Μικρασιατικού ελληνισμού συνέταξε ο Γερμανός στρατηγός Λίμαν φον Σάντερς χρησιμοποιώντας τη μέθοδο του «Λευκού θανάτου» που εφαρμόστηκε καθώς προκύπτει με κάθε λεπτομέρεια. Σε επιστολή του προς τον τότε Τούρκο υπουργό Εσωτερικών Ταλαάτ πασά (αρμόδιο για τις εθνοκαθάρσεις) ο Γερμανός αξιωματικός αναφέρει μεταξύ άλλων:
«… Σας διαβεβαιώνω ότι οι παγωνιές και το κρύο του χειμώνα , οι βροχές και η μεγάλη υγρασία , ο ήλιος και η τρομερή ζέστη του καλοκαιριού , οι ασθένειες του εξανθηματικού τύφου και της χολέρας , οι κακουχίες και η ασιτία , θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα που λογαριάζετε εσείς με το δικό σας σχέδιο, δηλαδή να τους ξεκαθαρίσετε με σφαγές . Με το σύστημα που σας προτείνω ο θάνατός τους είναι σίγουρος . Αλλά πριν να πεθάνουν θα μας προσφέρουν τις πολύτιμες για το (τουρκικό) έθνος υπηρεσίες τους …».
Και οι Τούρκοι εφάρμοσαν πιστά τις οδηγίες του Γερμανού συμβούλου . Είναι ενδεικτική γραπτή εντολή της τουρκικής κυβέρνησης που στάλθηκε σε στρατόπεδο εργατικού τάγματος στο κέντρο της Μικράς Ασίας που ανέφερε μεταξύ άλλων: : «Επληροφορήθημεν ότι οι προδόται της πατρίδος Ρωμιοί στρατιώται δεν οδηγούνται εις εργασίαν οσάκις βρέχει … αποστέλλητε αυτούς άνευ ουδεμίας εξαιρέσως να εργάζωνται υπό βροχήν και χιόνια» …
Αποτέλεσμα ήταν από τις διώξεις και τα πογκρόμ των Τούρκων τα θύματα του ελληνικού πληθυσμού μόνο αυτή την περίοδο να ξεπεράσουν τα 285.000 άτομα …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου