Αρχιτέκτονας-Συγγραφέας

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΦΡΕΣΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ... ΣΚΟΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ! Τα συνταρακτικά γεγονότα που έχουν να κάνουν με τις σκοτεινές μεθοδεύσεις του ΔΝΤ στη Ελλάδα όπως είναι επόμενο αποσπούν το ενδιαφέρον μας με συνέπεια κάποια άλλα θέματα που μας αφορούν και μας ενδιαφέρουν να μένουν στο περιθώριο με πολύ δυσάρεστες συνέπειες κατά κανόνα... ΄Ενα από αυτά τα θέματα έχει σχέση με το παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι το οποίο με υπουργική απόφαση υποβαθμίζεται ποιοτικά και αποσυνδέεται από το νωπό γάλα ανοίγοντας το δρόμο να μπορεί να χρησιμοποιείται γιά την παρασκευή του ακόμα και σκόνη γάλακτος όπως υποδεικνύει η περιβόητη "εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ". Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα ? ... Καταστροφή της φήμης και της ποιότητας ενός ελληνικού παραδοσιακού προϊόντος όπως είναι το γιαούρτι αλλά και επαγγελματική καταστροφή των γαλακτοπαραγωγών της χώρας μας. ΄Ηδη η Τσεχία διεκδικεί την αποκλειστικότητα να διαθέττει γαλακτοκομικά προϊόντα με την ένδειξη ..."ελληνικό γιαούρτι" !... Μπράβο μας ! ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου