Αρχιτέκτονας-Συγγραφέας

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

1938 : ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...


                             ΟΙ ΦΑΡΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ...

Στις ΗΠΑ επικρατεί μία πραγματικότητα που δεν αμφισβητείται ούτε απ΄τους ίδιους τους Αμερικανούς ότι δηλαδή η τηλεόραση και τα άλλα ΜΜΕ λένε πάντα την αλήθεια και οφείλουν οι πάντες να συμμορφώνονται άσχετα αν κάποιες φορές αυτό αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικίνδυνο. Και υπάρχει ένα γεγονός που συνέβη στις ΗΠΑ σαν σήμερα στις 30 Οκτωβρίου 1938 που το επιβεβαιώνει απολύτως:
30.10.1938 Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός ΄Ορσον Ουέλς, μετά από ραδιοφωνική εκπομπή του στο δίκτυο CBS που εμφανίστηκε ως δελτίο Ειδήσεων, πείθει τους Αμερικανούς ότι η Γη δέχεται επίθεση από Αρειανούς εξωγήινους. Μάλιστα αναφέρει ότι σε συγκρούσεις που ακολούθησαν εξοντώθηκαν 7.000 Αμερικανοί εθνοφρουροί ενώ απειλούνται με κατάληψη απ΄τους Αρειανούς το Σικάγο και το Σεν Λούις. Την εκπομπή του ΄Ορσον Ουέλς ακολούθησε πανικός σε πολλές περιοχές της χώρας και χιλιάδες ήταν αυτοί που πίστεψαν πως ήλθε το τέλος του κόσμου …
(Σημ. 62 χρόνια αργότερα , τον Αύγουστο του 1990, δεν ήταν ο ΄Ορσον Ουέλς που είπε και πάλι στα ΜΜΕ των ΗΠΑ ένα μεγάλο ψέμα που αναστάτωσε αυτή τη φιορά ολόκληρο τον κόσμο αλλά ο τότε πρόεδρος Μπους ο οποίος κατήγγειλε τον Σαντάμ Χουσεϊν του Ιράκ ότι έχει μυστικά πυρηνικά όπλα και απειλεί την ανθρωπότητα. Η καταγγελία του Αμερικανού προέδρου έγινε δεκτή απ΄όλους στην Αμερική για να ακολουθήσει ο γνωστός και πολυαίμακτος Πόλεμος του Κόλπου στις 2 Αυγούστου του 1990 (όπου μετείχε και η Ελλάδα στο πλευρό των Αμερικάνων) με εκατοντάδες χιλιάδες θύματα και γενική αποσταθεροποίηση των πραγμάτων σ΄ολόκληρο τον πλανήτη. Η καταγγελία βέβαια αποδείχθηκε μεταγενέστερα ψευδής αλλά το κακό έγινε και δυστυχώς συνεχίζεται..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου