Αρχιτέκτονας-Συγγραφέας

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ...
Ο Πούτιν, πρόεδρος της Ρωσίας, ξεχνάει και την Ιστορία και καλεί τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν να συμμετέχει ως τιμώμενο πρόσωπο στην παρέλαση που θα γίνει στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας για να τιμηθεί η νίκη κατά των Γερμανών Ναζί κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο όπου όντως η συμβολή της τότε Σοβιετικής ΄Ενωσης ήταν σημαντική.
Με την ενέργειά του αυτή ο Ρώσος πρόεδρος δείχνει πως δεν γνωρίζει ή προσποιείται πως δεν γνωρίζει την Ιστορία καθώς η Τουρκία είναι ίσως η μόνη χώρα στον κόσμο που με επιδεξιότητα ανατολικού τύπου έμεινε μακριά από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και μόνο ένα μήνα πριν αυτός τελειώσει και όλα είχαν κριθεί βγήκε στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων χωρίς να προλάβει να ρίξει ,,, για το καλό ούτε μία ντουφεκιά και φυσικά χωρίς να έχει ούτε ένα θύμα...
Ας θυμήσουμε στον Πούτιν πως Ρωσία και Ελλάδα ήταν οι χώρες που πολέμησαν με σθένος και αποφασιστικότητα τον φασισμό και τον ναζισμό και είχαν τα περισσότερα θύματα αναλογικά με τον πληθυσμό τους. Οι αριθμοί λένε :
--Απώλειες στρατιωτών στον πόλεμο :
Σοβιετική ΄Ενωση 10.000.000 στρατιώτες
Ελλάδα 88.300 στρατιώτες
Τουρκία 0
--Απώλειες πολιτών στον πόλεμο:
Σοβιετική ΄Ενωση 20.000.000 πολίτες
Ελλάδα 715.00 πολίτες
Τουρκία 0

Αυτό συνέβη και ο Πούτιν καλεί τον Ερντογάν στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας να γιορτάσουν τη νίκη κατά του Ναζισμού...
Πρόκειται για κωμωδία αν όχι τραγωδία και λυπούμαστε πολύ για την ενέργειά του αυτή με την οποία σίγουρα δεν συμφωνεί το σύνολο του φίλου Ρωσικού λαού .

(08.12.2019).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου